Producator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel incat acoperisul tau sa fie de cea mai buna calitate.

Tigla metalica Caras Severin

Oferta tigla metalica

Tigla metalica Caras Severin pentru acoperis este disponibila cu grosimi de 0,40 mm, 0,45 mm si 0,50 mm. Oferta include transport gratuit in Caras Severin si localitatile din acest judet (pentru un acoperis complet comandat: format din tabla tip tigla metalica, sistem pluvial si accesorii in valoare de minim 5000 ron).

Asiguram montaj la cerere cu echipe specializate la preturi promotionale. In functie de tipul de acoperis si de dificultatea montajului pretul variaza intre 8 ron si 14 ron pentru metrul patrat.

Garantie impotriva decolorarii de 10 ani, garantie impotriva coroziunii de 30 ani. Plata se poate face prin transfer bancar sau cash in momentul livrarii. Tabla trebuie montata pe acoperis de specialisti, va rugam apelati la montatori specializati (nu uitati sa verificati termenii de garantie).

Oferta tigla metalica
Oferta tigla metalica 19,50 ron

Oferta este valabila pentru tigla metalica grosime 0,50 mm la comandarea unui sistem complet de acoperis (tabla tip tigla, sistem pluvial, elemente de fixare, accesorii.)

Comanda acum

Cristian Gherghel0743.428.456

Vasile Lozovanu0766.196.355

Tigla metalica in toata tara Alba Arad ArgesBacau Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin ClujConstanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Huneadoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui

sus